Welkom bij De Goede Doelen Drukkerij

Veel mensen voelen zich vaak beter als ze anderen kunnen helpen. Een argument dat je misschien wel vaker hoort, maar daarom niet minder waar is. Je voelt je meer betrokken met de samenleving, je komt op voor je idealen én je kan op jouw eigen manier een verschil in de wereld maken. Wanneer je ook aan anderen vertelt over jouw steun aan een goed doel, laat je hen zien dat je het eens bent met de missie van een organisatie. Hoe meer mensen een goed doel steunen, hoe groter de impact van dat goede doel zal zijn. Mensen steunen vaak een goed doel dat zich inzet voor een thema dat hen nauw aan het hart ligt.

En een goed doel steunen, dat doe je gelukkig niet alleen. Eenmaal je de sprong waagt, ben je één van ons. Een grote community van duizenden klanten, partners, medewerkers en meer! Daar wil jij toch ook bij horen?

Producten Naast onze topproducten, onder andere flyers, visitekaartjes, gevouwen folders en banners, zorgen we ervoor dat ons productaanbod altijd up-to-date is. Bij de Goede Doelen Drukkerij weet je zeker dat jouw drukwerk goed geregeld wordt. We hebben een breed assortiment aan hoogwaardige producten die ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee. Laat je merk, logo of winkel opvallen met drukwerk van de GoedeDoelenDrukkerij en daarnaast steun je met iedere bestelling ook gelijk het goede doel. Waar wacht je nog op?

Heb je toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Je kan bij ons altijd een offerte aanvragen. Hier bij de Goede Doelen Drukkerij zorgen we ervoor dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn en zoeken we naar een weg om het perfecte product voor je waar te maken. Dat allemaal in combinatie met de snelste levertijden! Neem vandaag nog contact met ons op en we staan voor je klaar.

Welk goed doel kiezen Overtuigd? Geweldig! Nu enkel nog een goed doel kiezen. Er zijn heel veel goede doelen en het is fantastisch wat zij allemaal doen. Op onze website hebben wij al een selectie gemaakt van goede doelen welke wij dit jaar steunen. Met onze Goede Doelen Drukkerij willen we een brug slaan tussen onze passie, onze klanten en de goede doelen. Wat is er mooier dan met jouw bestelling direct een bijdrage te leveren aan het goede doel?

Hoe werkt het Bij elke bestelling die bij de GoedeDoelenDrukkerij wordt gedaan, gaat 5% van het totaalbedrag naar het goede doel. Deze 5% word dan jaarlijks verdeeld over de 7 goede doelen die staan vermeld op onze website.

“Onze passie is drukwerk met een warm hart voor het goede doel”